Πλαϊνά καλύμματα σκηνής Symmetry

Τα πλαϊνά καλύμματα είναι κατασκευασμένα με αρίστης ποιότητας Ευρωπαϊκά υφάσματα, εκτυπώσιμα, 100% αδιάβροχα, βραδυφλεγή, πλενόμεναεξαιρετικά ανθεκτικά στον ήλιο και με υψηλή αντοχή στο σχίσιμο.

  • Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς εργαλεία και χωρίς την ανάγκη καμίας τεχνικής γνώσης

  • Τα προσφέρουμε σε 11 διαφορετικές χρωματικές επιλογές και είναι πλήρως εκτυπώσιμα τόσο από την εσωτερική όσο και από την εξωτερική πλευρά για το διαφημιστικό σας μήνυμα. Οι αυτόδετες ταινίες που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και στην ίδια χρωματική απόχρωση με το ύφασμα που θα επιλέξετε.

  • Τα πλαϊνά μπορούν να παραχθούν σε διαφορετικά ύψη από τα συνήθη κατόπιν αιτήματος.

  • Το γεγονός ότι είμαστε κατασκευαστές μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε ειδικά πλαϊνά καλύμματα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  • Πείτε μας την ανάγκη σας για να σας βρούμε λύση.

Παράγουμε τα πλαϊνά μας καλύμματα σε 2 διαφορετικούς τύπους όπως παρακάτω:

Πλαϊνό κάλυμμα τύπου 1

Τοποθετείται με τη βοήθεια αυτόδετων ταινιών σε όλο το μήκος της κολώνας και έτσι εξασφαλίζεται η τέλεια εφαρμογή στη δομή της σκηνής καθιστώντας την πλήρως αντιανεμική

 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

 

Πλαϊνό κάλυμμα τύπου 2

Στερεώνονται με τη βοήθεια διακεκομμένων υφασμάτων με αυτόδετες ταινίες τμηματικά στην κολόνα. Αυτό σε αντίθεση με τα πλαϊνά καλύμματα τύπου 1 τα κάνει ακόμα πιο εύκολα στην τοποθέτηση, όμως δεν είναι 100% αντιανεμικά διότι μπορεί ο αέρας να εισέρθει ανάμεσα από τα διακεκομμένα τμήματα του υφάσματος

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

plaina_typou1
plaina_typou2