Πλεονεκτήματα

Σκηνές Symmetry, απλά μοναδικές

Οι σκηνές που κατασκευάζουμε είναι μοναδικές διότι:

  • Τις κατασκευάζουμε πρώτα για εμάς μιας και τις ενοικιάζουμε σε εκατοντάδες πελάτες μας γι’ αυτό το λόγο τις κατασκευάσαμε με τα καλύτερα υλικά τις αγοράς.
  • Τις τοποθετούμε οπουδήποτε στις ποιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και για μεγάλα χρονικά διαστήματα γι’ αυτό τις κατασκευάσαμε ανθεκτικές.
  • Τις προσφέρουμε σε εκλεκτούς πελάτες για εκλεκτές εκδηλώσεις γι’ αυτό τις κατασκευάσαμε όμορφες και με πλενόμενα πανιά για να είναι πάντα καθαρές.
  • Κατασκευάζουμε κοιτώντας το μέλλον και προσδοκώντας μακροχρόνια σχέση μας με τους πελάτες μας

Πέλμα
Από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής σκληρότητας

Δεν σπάει, δεν σκουριάζει

Ίσως να είμαστε οι μοναδικοί εταιρία που χρησιμοποιούμε ανοξείδωτα πέλματα αντί για πλαστικά, βαμμένα μεταλλικά, ή χυτά.

Διαπιστώσαμε ότι τα πέλματα των σκηνών είναι ένα ευαίσθητο σημεία που δέχεται μεγάλες καταπονήσεις από χτυπήματα με σφυριά κατά την πάκτωση, από βαρίδια, από την τάση του αέρα, από το βάρος της σκηνής και από την υγρασία του εδάφους, για αυτό βλέπει κανείς πολύ συχνά τις σκηνές του ανταγωνισμού με σπασμένα και σκουριασμένα πέλματα.

Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε τα πέλματα ακριβά αλλά γερά

πέλμα
σωλήνας οχτάγωνος

Κολώνες
Οκτάγωνο προφίλ

Το οκτάφωνο προφίλ της εσωτερικής και εξωτερικής κολώνας σε αντίθεση με το τετράγωνο προσφέρει πολλαπλάσιες μηχανικές αντοχές.

Πολύ απλά λοιπόν δεν στραβώνει και δεν σπάει εύκολα.

Ακτίνες

Ακτίνες με εσωτερική κάθετη ενίσχυση.

Αυτό προσφέρει εξαιρετική μηχανική αντοχή εκεί ακριβώς που χρειάζεται, αυτή η έξτρα ενίσχυση κάνει την διαφορά.

σωλήνας-c